Esports

La UD Benissa va ensopegar a casa davant el Betis Florida (2-3)

Amb aquesta derrota la formació benissera es queda a la cinquena plaça de la classificació
Camp de la Costa de Benissa / Ayto Benissa

Al vibrant escenari de La Costa de Benissa, la UD Benissa va enfrontar el repte d'aturar el líder indiscutible de la lliga, el Betis Florida, en un partit que va finalitzar amb una derrota per als locals per 2 a 3 després d'un enfrontament intens. El partit va ser costa amunt per al conjunt de Benissa des dels primers minuts, rebent un gol en contra ja al minut 8, un inici que presagiava la dura prova que tenien per davant.

Tot i això, la resposta local no es va fer esperar, i Rivelles, amb un esperit infrangible, va aconseguir igualar el marcador només dos minuts després, demostrant la resiliència i el caràcter de l'equip. A mesura que avançava el matx, tots dos equips van lluitar amb determinació, però sense que cap mostrés una clara superioritat sobre l'altre. Va ser Acuña, del Betis Florida, que va trencar l'empat en anotar l'1 a 2, portant aquest resultat al descans i deixant els locals amb la tasca de revertir la situació a la segona meitat.

Amb renovats ànims, la UD Benissa va buscar incansablement el gol de l'empat a la segona part, però la falta de precisió a la rematada va frustrar els seus intents. El Betis Florida, aprofitant la situació, va ampliar el seu avantatge amb un gol de Galbis, marcant l'1 a 3 i refredant les esperances dels benissers d'aconseguir una remuntada.

Tot i un gol tardà de Carlos al minut 89, que va ajustar el marcador a 2 a 3, el temps no va jugar a favor de la UD Benissa, permetent al líder Betis Florida assegurar la victòria i sortir enfortit del matx. Aquest resultat situa la UD Benissa a la cinquena posició de la classificació, amb 41 punts, reflectint la intensa competència i el nivell de joc a la lliga.