Esports

Victòria clara de la UD Calp B i derrota per a la UD Benissa B

Una de les sorpreses de la jornada serà el triomf de l'FB Teulada Moraira davant l'At Callosa i el triomf clar del CF Benitachell
Banqueta de la UD Benissa B / UD Benissa

La cinquena jornada de la Tercera FFCV al seu grup 12 va deixar importants victòries per als equips de la Marina Alta, consolidant al CE Verger, CF Benitachell, UD Calp B i CE Pedreguer als primers llocs de la classificació.

La UD Calp B va ser protagonista d'una de les golejades destacades de la jornada a vèncer el Beniarbeig CF per 6-2. Els calpins van sentenciar el partit des dels primers minuts, demostrant un gran encert rematador que va deixar sense opcions el rival. La superioritat del Calp B va ser evident al llarg de la trobada, no permetent que el Beniarbeig reaccionés en cap moment.

La UD Benissa B no va poder mantenir el resultat favorable en el seu encontre davant del Finestrat (2-3). Tot i remontar un 0-2 advers els visitants van aconseguir emportar-li la victòria amb un gol decisiu al minut 71.

El CE El Verger va aconseguir una important victòria en la visita a l'Orba B CF, en un partit molt competit que va acabar amb un 2-3 a favor dels visitants. El Verger va dominar gran part del partit i es va avançar amb gols de Molines, Piera i Carim. No obstant això, l'Orba B no es va rendir i va aconseguir retallar distàncies amb punts d'Ivan i David José, encara que els seus esfuerzos no van ser suficients per evitar la derrota.

El CE Pedreguer també tindrà una actuació destacada en aquesta jornada, aconseguint una contundent victòria per 0-3 en la seva visita al Pec B CF. Els pedreguers s'avançaran a la primera meitat i ampliaran la avantatge a la segona, sense que el rival pogués ferres per frenar la superioritat visitant. Amb aquest triomf, el Pedreguer es va mantenir ferm als llocs alts de la taula.

El CF Benitachell, un altre dels equips que està tenint una bona arrencada de temporada, no va trobar oposició a la UD Ondarense, a la qual vencerà per 3-0. Els de José Luis Bisquert se'n van al descans amb una clara avantatge de tres gols, i la segona meitat va ser pràcticament un tràmit, amb el Poble Nou de Benitatxell controlant el joc i assegurant la victòria sense majors problemes.

En un dol ple d'intensitat, el FB Teulada Moraira B va aconseguir un important triomf a casa davant de l'At. Callosa, imposant-se per 3-2. El partit va ser molt igualat i es va decidir a cinc minuts del final, amb un xic de Marcos que va segellar la victòria per a l'equip local. Aquest triomf permet al Teulada B sumar tres punts valuosos i continuar escalant posicions a la classificació.