Esports

Pau Jagersma competirà al Nacional per federacions Sub16

L'atleta denier va aconseguir la primera posició al llançament de pes amb un millor llançament de 12.62 metres
Pau a la pista atletisme / CA Baleària Diànium

El diumenge passat va tenir lloc a València el Cirtèrium Autonòmic de selecció Sub16. Aquest campionat estava especialment dirigit a seleccionar els atlets que formaran part de la selecció valenciana al Campionat d'Espanya per Federacions Autonòmiques que tindrà lloc els propers dies 5 i 6 d'octubre a Tudela. Els campions i campions de cada una de les proves d'aquest Critèrium serien els seleccionats. Hi participaren quatre atletes Sub16 de la EMA Dénia – CA Baleària Diànium.

Pau Jagersma va aconseguir la primera posició al llançament de pes amb un millor llançament de 12.62m, confirmant així la seva assistència al Campionat d'Espanya per federacions Sub16, on formarà part de la selecció valenciana.

Al seu torn, Eddy Martínez va participar a la prova del llançament de disc, on va obtenir una molt bona segona posició amb un llançament de disc 41.70m, quedant a les portes d'entrar a la selecció.

També hi van participar Joan Buigues i Ricard Pérez a la prova de 3000 metres, on van fer un gran paper aconseguint la 2a i 6a posició, amb unes marques de 9.45.59 i 10.10.31. En una cursa molt tàctica, on els participants van començar a un ritme molt calmat, en Joan va quedar molt a prop del primer classificat i el va lluitar fins al final. Els quatre atletes van fer una actuació excel·lent tenint en compte les altures de la temporada en què ens trobem.

Atlets del CA Baleària Diànium a València | CA Baleària Diànium

Pau viatjarà fins a Tudela acompanyat de la resta de la selecció, on participarà a la prova del llançament de pes i lluitarà per aconseguir els màxims punts possibles per a la selecció valenciana.