Esports

Mª Isabel Ferrer i Razyn Abdedali s'imposen al XII Gran Fons Ciutat d'Oliva

La cursa, que va batre rècord de participació amb 856 corredors, va tenir l'atleta de Xàbia com una de les grans protagonistes
Les tres primeres classificades a la cursa d'Oliva / Crono4

El XII Gran Fons Ciutat d'Oliva va tenir com a gran protagonista l'atleta, Maria Isabel Ferrer, de CC Camallaes que va ser la millor després de recórrer 12. 200 metres.

L'atleta de Xàbia igual que en les anteriors proves del Circuit Carrers Populars Safor-Valldigna va ser qui va prendre el comandament de la cursa i va entrar a meta amb un temps de 43:35. La segona classificada va ser Cristina Moya del CA Publidom amb una marca de 49:42, la seva compañera de club Cristina Roselló va ser tercera amb un registre de 51:27. Roselló després d'haver guanyat el Trixabia Olímpic va demostrar el seu gran moment de forma.

En homes el guanyador absolut serà Razyn Abdedali del CD Rte El Quixot amb un registre de 41:02, seguit de Víctor Alonso del Vicky Foods amb una marca de 41.25. El tercer classificat va ser Joan Vidal del CD Rte Quixot amb un temps de 41:29.

Fins a 856 atlets travessaran la línia de meta aquesta matí al XII Gran Fons Ciutat d'Oliva. Això suposa que la prova rebentarà el seu propi rècord de participació, fixat als 723 corredors que la van concloure a l'edició del 2022. D'aquesta manera, la novena etapa del Circuit de Curses Populars Safor-Valldigna 2024-2025, va resultar un èxit al Dia de la Comunitat Valenciana.

La propera cita per als atlets que realitzin aquest Circuit serà el diumenge 20 d'octubre amb la XI Cursa Popular a Daimús, que té un traçat de 8.100 metres.