Esports

Intens partit del CB Ifach Calpe davant el CBC Campello (83-64)

Els calpins van haver d'emprar-se a fons per trencar el partit a partir del segon quart davant un rival que no sota els braços
Equip sènior del CB Ifach Calp / CB Ifach Calp

El CB Ifach Calp es va apuntar la victòria al xoc disputat al pavelló Domingo Crespo de la vila del penyal davant el CBC Campello per 83 a 64.

L'equip que dirigeix Kike Vall va sortir amb molta intensitat a la pista. Bona feina defensiva que va impedir concedir llançaments senzills als visitants. En atac es mou la pilota amb criteri, però el nivell del CBC Campello va provocar que la igualtat fos constant.

Al segon parcial, els locals van elevar el seu ritme de joc, van asfixiar el seu rival provocant pèrdua de pilota que van saber aprofitar per obrir bretxa al marcador i afrontar amb tranquil·litat la segona meitat.

En la tornada a la pista després del pas per vestuaris, els calpins seguiran amb els bons percentatges d'encert en atac. Va mantenir una relativa tranquil·litat quant al marcador es refereix.

A l'últim quart, el CB Ifach Calp es va relaxar i el CBC Campello va aprofitar per retallar les diferències. No va perillar la victòria final que fa que els de Kike Valle sumessin el seu primer triomf de lliga.

L'equip treballa per preparar el proper compromís que serà aquest dissabte a les 18 hores a casa del CB Alginet, equip líder del grup.