Esports

El Racing Ondarense va guanyar el CFS Dianense a la Nostra Copa

L'equip d'Ondara va vèncer per 4 a 2 havent de remontar el gol inicial marcat per Rubén Puigcerver

El derbi de la Marina Alta a la segona eliminatòria de la Nostra Copa de futbol sala es va saldar amb victòria del Racing Ondarense davant el CFS Dianense-Rte Mena per 4 a 2. El partit es va disputar al pavelló municipal d'Ondara el dijous passat presentant una gran entrada.

S'avançaria el conjunt visitant al minut 4 de partit gràcies al gol de Rubén Puigcerver. Poc durarà l'alegria dels dianencs, ja que un minut després posaria l'empat al marcador el capità ondarenc Àlex Pérez.

A partir de l'empat el partit va ser dominat per l'equip local avançant-se al marcador faltant 2 segons per al descans amb un gran gol de Nic Marí després de jugada individual.

A la segona part el conjunt denier va intentar portar el control del joc però la bona defensa local va impedir que generés ocasions clars de gol. Els ondarencs van gaudir de nombroses ocasions de gol, finalitzant el partit amb un 4 a 2 que els permet accedir a la tercera ronda de la III Nostra Copa