Esports

Victòria del CD Xàbia i derrota per al Pego CF a Primera FFCV

Un gol d'Ofi i la bona feina defensiva permetrà a l'equip d'Ivorra començar bé la temporada
Una de les formacions del CD Xàbia en aquesta temporada / Javier Zamora

El CD Xàbia va començar amb bon peu el seu camí a la Segona FFCV a guanyar Mutxamel (0-1). No pot dir el mateix el Pego CF que perdrà a Alberic per 1 a 0.

Sota la direcció de Juliol Ivorra, els xabieros van sortir al camp amb determinació, dominant un rival que no va poder amagar els nervis de la seva estrena davant la seva afició.

El gol de la victòria va arribar d'hora, al minut 10, quan Ofi va aconseguir batre el porter local, Samuel, amb un tret precís. Aquest punt va proporcionar una dosi de tranquil·litat als visitants, que van saber mantenir l'avantatge durant la resta de la trobada. Tot i els intents del Mutxamel per igualar el marcador amb un joc directe, l'equip de la Marina Alta es va mostrar sòlid en defensa.

A la segona meitat, Juliol Ivorra va reforçar la línia medul·lar amb canvis estratègics que van donar aire als seus jugadors, permetent-los resistir els embats del rival. Al final, el CD Xàbia es va portar una merescuda i treballada victòria, sumant tres punts importants a l'inici de la campanya.

Derrota per al Pego CF

El gol matiner de Nacher, al minut 8, va condicionar el desenrotllament del partit, deixant als pegolins en una posició desfavorable des del principi.

Tot i els esfuerzos del Pego CF per revertir la situació, la manca de precisió a l'atac els va impedir trobar el camí al gol. L'Alberic, per part seva, va saber defensar amb ordre l'avantatge obtingut, frustrant qualsevol intent dels visitants per igualar el marcador.

El resultat va deixar el Pego CF amb una sensació de tristor, però amb la determinació de millorar en les properes jornades per revertir aquest inici advers a la temporada.