Esports

Un CD Dénia debilitat va caure davant el CD Olimpic Xàtiva (2-0)

Els dianencs van viatjar amb només 12 fitxes i el porter suplent va haver de jugar com a jugador de camp després de la lesió de Ferrán
Ferran jugador del CD Dénia / Javier Zamora

El CD Dénia va patir una dura derrota en la visita al camp de l'Olímpic Xàtiva per 2 a 0, en un partit on les adversitats es van acumular des de l'inici. Sense jugadors de recanvi a la banqueta i amb la primerenca va lesir de Ferran Molina al minut 20, l'equip dirigit per Juanjo Antolí es va veure obligat a improvisar, havent de col·locar el porter suplent, David Ferrer, com a jugador de camp.

Malgrat les circumstàncies, el CD Dénia va aconseguir mantenir l'ordre defensiu durant la primera meitat, resistint les escomeses de l'Olímpic Xàtiva i arribant al descans amb un meritori empat a zero.

No obstant, a la segona meitat, el desgast físic va començar a passar factura. Els locals van augmentar el ritme del partit, i al minut 53, un desafortunat autogol del mateix David Ferrer, que es trobava fora de la seva posició habitual, va posar els locals en avantatge.

Amb el marcador en contra i després del gran esforç realitzat pels jugadors dianencs, intentar igualar el marcador es va convertir en una tasca pràcticament impossible. Finalment, al minut 84, Gio va segellar la victòria local, aprofitant un rebuig del porter denier, sentenciant la trobada amb un 2-0 definitiu.

Aquest resultat deixa el CD Dénia amb la necessitat urgent de recuperar efectius i treballar en la cohesió de l'equip per als propers compromisos, mentre que l'Olímpic Xàtiva suma tres punts en un partit que va acabar sent més complicat de l'esperat.