Esports

Segona derrota de lliga per al CD Dénia

Els dianencs van caure davant el CF Independent Alacant equipe que es va mostrar superior durant gran part del partit

Segona derrota de lliga per al CD Dénia en caure per 1 a 3 davant el CF Independent Alacant, que deixa a la formació deniera als llocs baixos de la classificació.

Al camp Diego Mena, l'afició va tornar a donar l'esquena a la gestió de la directiva comandada per Juan Benavente, una pobre entrada que es va veure reflectida en una grada on hi va haver molt de seient buit.

D'eixida el tècnic local Juanjo Antolí va haver de recórrer a convocar 3 xavals del filial que havien jugat la #vesprada anterior per completar la convocatòria. Alguna cosa que no és massa seriosa en un club com és el CD Dénia. Una vegada més i ja en van dos el porter suplent acabi jugant com a home de camp.

Els locals tindran la seva millor ocasió al quart hora quan Maverick va estrellar el seu tir a la fusta. Els visitants que van fer anar el ritme de joc van aconseguir marcar dos punts abans del descans, gols que van fer molt de mal al CD Dénia.

La segona part va començar amb un equip visitant que es va limitar a controlar els tímids atacs dianencs. L'esperança per a l'afició quan, Maverick, el millor del partit va rematar de cap un gran centre d'Àngel. Una reacció que #prompte va tallar la formació visitant a marcar el seu tercer gol.

Antolí va refrescar l'equip donant entrada a jugadors del filial ia un Zazo que sense estar al cent per cent va donar qualitat amb els seus atacs per banda dreta. Al final l'afició local resignada pel resultat va despedir als seus jugadors amb aplaudiments premiat el seu esforç però no el seu joc.