Esports

Remuntada del CE El Verger davant la UD Benissa (3-2)

El partit UD Ondarense-Gorgos CF suspès per obres al camp Vicente Zaragoza
Plantilla del CE El Verger / CE El Verger

Aquest cap de setmana, sis equips de la Marina Alta van inaugurar oficialment la temporada 2024-2025 amb la disputa de la primera eliminatòria de La nostra Copa. FB Teulada-Moraira, CE El Verger i Beniarbeig CF van avançar a la següent fase, mentre que UD Benissa, Orba CF i Pego CF van quedar eliminats en una jornada plena d'emoció i sorpreses.

El CE El Verger va protagonitzar una de les actuacions més destacades del cap de setmana guanya'n a la UD Benissa. Després de veure's en desavantatge 0-2, amb gols de Kevin i Isaac per als visitants, l'equip local va trobar el seu héroi a David Molines. El delanter va firmar un hat-trick, empatant el matx abans del descans (2-2) i segellant la victòria al minut 80. La remontada va assegurar el passat del Verger a la següent ronda, deixant a la seva afició eufòrica.

En un dels enfrontaments més esperats de la jornada, l'Orba CF no va poder amb una Oliva superior, caient 3-0. Alioune, exjugador de l'Orba CF, va ser el protagonista a marcar dos dels tres gols de su equip, que va sentenciar el partit abans del descans. L'Orba CF es va veure incapaç de respondre i va quedar fora de la competició.

El Beniarbeig CF va aconseguir el seu passe a la següent ronda després de vèncer un Pego CF que només comptava amb tretze jugadors disponibles. Guillem va avançar els pegolins a l'inici del partit, però Samfaina va igualar per al Beniarbeig CF a la segona meitat. L'expulsió d'Arnau per doble amonestació va deixar al Pego CF en inferioritat numèrica, la qual cosa va facilitar la remontada de l'equip local, que va acabar emportant-se la victòria.

L'FB Teulada-Moraira, de Segona FFCV, va haver de lluitar fins a l'últim minut al seu enfrontament contra el Monnegre de Mutxamel. Moreno va avançar el Teulada al minut 37, però un penal a l'últim sospir permetrà als locals igualar el marcador. Després d'un emocionant 1-1 en el temps reglamentari, els de la Marina Alta van mostrar el seu tremp al torn de penals, imposant-se per 4-1 i assegurant el seu passi a la següent fase.

El partit entre UD Ondarense i Gorgos CF va ser suspès a causa de l'inici de les obres de canvi de césped al camp Vicente Saragossa, programades un dia abans del partit.

La primera eliminatòria de La Nostra Copa va deixar un sabor agredolç a la Marina Alta, amb victòries memorables i derrotes dolorosos. Els equips que avancin ho fan amb il·lusió i esperança, mentre que els eliminats hauran de centrar-se en les respectives competicions de lliga.