Esports

Mª Isabel Ferrer continua regnant al Circuit Safor-Valldigna

Destacar el segon lloc reeixit per la xabera Cristina Roselló i la tercera plaça de Carla Bresco
Mª Isabel Ferrer a la meta de Miramar / Crono 4

A la XXXIII Volta a Peu a Miramar el protagonisme va ser per a Mª Isabel Ferrer, què va evidenciar una gran superioritat amb la resta de corredors. Ferrer va sumar la seva quinta victòria de manera consecutiva al VII Circuit de Curses Populars Safor-Valldigna.

Sobre un traçat de 8.100 metres, Ferrer va tornar a demostrar que no hi ha qui li pugui discutir la victòria. Va enviar des de l'inici de la cursa i fins al final. Travessa la línia de meta amb un temps de 28 minuts i 3 segons, amb una mitjana de 3,28 per quilòmetre.

La segona plaça serà per a Cristina Roselló del CA Publidom, que va arribar amb una marca de 30 minuts i 23 segons. El tercer lloc correspon a l'atleta, Carla Breco del CA Safor Teika amb un registre de 30 minuts i 29 segons.

Després d'aquesta prova la classificació general absoluta femenina està encapçalada per Mª Isabel Ferrer que defensa els colors del CC Camallaes.