Esports

La UD Benissa continua invicte a guanyar el CD Benidorm B (4-2)

Els benissers van remontar un 0 a 2 amb els gols de Revelles, Lozano i Lino (2)
Xiquets amb els jugadors de la UD Benissa / UD Benissa

Al grup VII la UD Benissa va aconseguir un altre triomf a lliga davant el CD Benidorm B (4-2) i se situa als llocs de dalt de la classificació. El partit es va posar costa amunt amb el 0-2 al descans, però a la segona meitat el Benissa va arrasar i remontar amb punts de Revelles, Lozano i Lino (2). La UD Benissa és quart amb 10 punts, els mateixos que el segon classificat, ia tan sols dos punts del líder Polop.

Victòria del FB Teulada-Moraira

Al grup VI el FB Teulada-Moraira s'està mostrant com un equip sòlid en aquesta arrencada de temporada, en la qual roman invicte amb tres triomfs i un empat. El conjunt de Cap s'ha imposat 4-1 contra un Almussafes que ha venut cara la seva derrota. Es va avançar el conjunt local amb un poquet de Coco però immediatament va igualar el quadre visitant per aconseguir el descans amb 1-1. A la segona part Buigues, per partida doble, i Ziaete, van sentenciar el partit.

Derrots per l'Orba CF, Gorgos CF i CD Dénia B

L'Orba CF es va deixar la imbatilitat al difícil camp del Cullera CF (2-1). Es van avançar els locals a la primera part però es van quedar amb un jugador menys per expulsar. A la segona meitat igualarà Rata però encara tindran temps els valencians per marcar al minut 90.

El Gorgos CF va caure derrotat a casa davant la UD Beniopa (1-2), en un partit que es va resoldre a la segona part. Els visitants es van avançar al 68 i van tornar a marcar al 88, mentres que Font va retallar el 90.

El CD Dénia B seguix sense alçar com a cuera i sense sumar ni un sol punt. En aquesta ocasió va ser el Daimús CF el que es va portar els tres punts del Diego Mena per 1-3. Es van avançar els locals per mediació d'Adrià, però el conjunt visitant va ser superior i va remontar al segon període.