Esports

Golejada del CD Xàbia a casa del Benferri CF (2-5)

El Pego CF va tornar d'Ontinyent amb un empat a zero en un partit sense gaires ocasions de gol

Important victòria aconseguida pel CD Xàbia en la seva visita al feu del Benferri CF per 2 a 5. Aquest partit va estar marcat pel joc ofensiu mostrat per totes dues escuadres. Els locals van començar amb bon piule amb el punt de Serrano al minut 21. La reacció visitant va ser bona ia poc a poc el combinat que dirigeix Juliol Ivorra va arribant amb perill sobre la porteria rival. El Benferri CF va assestar un altre cop dur al minut 40 en marcar Camil el 2 a 0.

Els últims minuts abans del descans van ser de locura, Cabo va aconseguir l'1 a 2 i instants després, Marcilla va aconseguir l'empat amb què es va aconseguir el descans.

A la segona meitat els visitants es van mostrar més ofensius i Cabo va avançar els blanc-i-vermells al quart d'hora. Els jugadors de Juliol Ivorra no tindran dubtes i seguiran amb la seva pressió alta. Al minut 67, Cabo va marcar el 2 a 4, tercer a la seva compte particular.

El festival golejador dels visitants el va tancar Tomàs, jugador que s'ha incorporat fa pocs dies a la disciplina xabiera.
Gran triomf del CD Xàbia que ha de servir per donar molta confiança a la plantilla a veure's a la part alta de la classificació.

Partit sense gols per al Pego CF

Partit sense gols el disputat a la Puríssima entre un CDS Ontinyent que continua imbatut i un Pego CF que va buscar el seu primer triomf, però que no va ser capaç de superar els de Rafa Cebrian, que van estar molt plantats al terreny de joc.

Un partit que va tenir al seu inici un Pego CF, que buscava sorprendre una defensa ontinyentina molt plantada. Amb un Andoni expeditiu a cada jugada de perill, als de Cebrian els ha costat enllaçar jugades de perill, els millors eixint dels peus de Ricard. No obstant això eren els visitants els qui ficaven més a prova els porters, mostrant-se segur Josemi en tot moment, el que va portar els jugadors al descans amb l'empat inicial

L'CDS Ontinyent tornava a la represa amb la intenció d'obrir la batega, però les substitucions del tècnic aieloner no trobaven la resposta desitjada. Amb el pas dels minuts el Pego CF volia també eix gol que els donés els tres punts, però cap dels dos equips aconseguia el seu objectiu i aquest tercer partit de lliga acabava amb el 0-0 en què havia començat.