Esports

El R. Ondarense segueix avant a la II Nostra Copa de Futbol sala

A la primera eliminatòria van vèncer la UE Llocnou de Sant Jeroni per 1 a 2 en un partit molt emocionant

El conjunt del Racing Ondarense que milita al grup 3 de la Primera Regional de futbol sala, va iniciar amb bon piule la competició de la II Nostra Copa, en guanyar la seva eliminatòria davant la UE Llocnou de Sant Jeroni per 1 a 2.
El partit va estar marcat per la igualtat que es va plasmar sobre la pista de joc. Els dos equips tot i estar començant la temporada es van ocupar a fons.

A la primera part totes dues formacions disposaran d'ocasions per marcar. La gran actuació del porter del R. OndarensePuche va impedir que els locals poguessin marcar. Al minut 18 van ser els visitants els que van prendre la iniciativa al marcador, José Antonio després d'una bonica combinació va aconseguir posar el 0 a 1 al marcador. Gol psicològic que va arribar poc després d'obtenir el descans i que va deixar tocar els locals.

A la segona meitat el joc no tindrà control, tots dos conjunts buscaran la porteria, però sense encert de cara a ella. Al minut 28, Nico Mari després d'una jugada personal va aconseguir batre de tret travessat el porter local.

Amb el 0-2 al marcador, els locals van prendre cingleres, van licitar línies i es van volcar sobre la porteria defensada per Sergi. El bon nivell mostrat pel porter visitant acabi desesperant els atacants locals. Al minut 33 Carles Pastor, va aconseguir posar l'1 a 2.

Els minuts finals van ser d'infart, ja que l'equip local va arriscar a posar porter-jugador, però la fermesa defensiva acompanyada per la bona actuació del porter va propiciar que el marcador no és moguera.

Un triomf que permet al Racing Ondarense seguir avant a la Nostra Copa. A més, de donar confiança davant l'imminent començament de la lliga. Al partit inaugural del campionat de lliga, la formació d'Ondara jugarà el dimarts 1 d'octubre al pavelló d'Altea davant el CD Futsal Costablanca Altea, a les 20.15 hores.