El CF La Nucia es va portar la victòria de Calp (0-2)

L'alcaldessa Ana Sala va presidir la presentació del primer equip de la UD Calpe
Plantilla de la UD Calp temporada 2024-25 / Javier Zamora

El camp municipal de Calp es va engalanar per a la presentació de la primera plantilla de la UD Calp per a la temporada 2024-25. En una tarda assolellada i amb una notable assistència de públic, l'alcaldessa de la vila, Anna Sala, i el president del club, Ernest Tomàs, van encapçalar l'acte en el qual es van rebre una un als jugadors i cos tècnic liderats per Lauro Techeira.

La festa no va ser completa, ja que la UD Calp va sortir derrotat davant el CF La Núcia per 0 a 2 després de jugar un gran partit.

Un equip renovat i ambicioso

La UD Calp es presenta amb una plantilla molt millorada en comparació dels darrers anys. Entre les noves incorporacions destaquin el porter Adrià, els defensas Elies i Pablo Seguí, el migcampista Meji, i els delants Panucci i Lluís Garcia. A ells se sumen diversos juvenils que ascendeixen al primer equip, aportant frescor i energia.

Discursos carregats d'il·lusió

Després de la presentació, Anna Sala va expressar el suport incondicional al club i els va desitjar la millor de les sorts per a la temporada. El president, Ernest Tomàs, es va dirigir als aficionats amb un discurs que va transmitir il·lusió, destacant el gran esforç realitzat per conformar una plantilla competitiva que lluitarà per estar al més alt.

Lauro Techeira, per part seva, va prometre molta feina i sacrifici per part de tot l'equip, ressaltant la gran implicació dels seus homes i subratllant la importància del suport de l'afició per aconseguir els objectius.

Un partit intens davant un rival d'entitat

La jornada va continuar amb un partit amistós contra el CF La Nucia, un equip que recentment es va coronar campió de la Copa Federació. Des de l'inici, tots dos equips van mostrar un gran nivell competitiu, amb un ritme de joc alt i una forta disputa a cada pilota.

La primera ocasió clara va ser per als locals, amb un remat que va exigir una gran intervenció del porter visitant, Fluixa. La UD Calp, amb un sistema tàctic sòlid, va obtenir contenir un rival de categoria superior, evitant situacions de perill a la primera meitat, que va concloure amb un empat a zero.

A la segona part, els entrenadors optaran per fer pocs canvis, la qual cosa va evidenciar la serietat amb la qual es van prendre el partit. Amb el pas dels minuts, el millor estat físic dels visitants va començar a marcar la diferència. Al minut 70, Carrasco avançà al CF La Núcia amb un bon remat, i ja en el temps de prolongació, Fran Martínez va sentenciar el partit amb una cabotada a l'eixida d'un córner, establint el definitiu 0-2.

Amb aquest partit, la UD Calp conclou la seva pretemporada i s'enfoca en el seu debut de lliga, que serà al camp de la Magdalena davant el Novelda Unió CF. Tot i la derrota, les sensacions han estat positives, i l'equip sembla estar a la senda correcta per afrontar una temporada plena de reptes i expectatives.