Esports

Dos jugadors amateurs jugaran el Torneig La Sella Open

Tiphany Knight i Xinyi Gu competiran amb els professionals del circuit europeu a la competició a jugar al camp La Sella Golf
Tiphany Knight / La Sella Golf

El torneig La Sella Open que es jugarà del 19 a 22 de setembre al camp La Sella Golf, comptarà amb els principals jugadors europeus, ha reservat dues invitacions a jugadors amateurs. Les dues places s'han assignat a Tiphany Knight i Xinyi Gu.

Tiphani Knight va aconseguir la seva invitació com a amateur per a La Sella Open després de vèncer al torneig classificatori celebrat al camp del DoubleTree by Hilton Islantilla Beach Golf Resort els passats 26 i 27 d'agost. Knight va demostrar el seu talent i va determinar signant una targeta amb 149 cops (+5) en dues rondes de joc de gran nivell. El DoubleTree by Hilton Islantilla Beach Golf Resort va servir d'escenari d'excepció perquè les joves promeses brillaren, reafirmant el seu compromís amb l'impuls del golf femení amateur.

El segon passi amateur per a La Sella Open es va decidir al torneig classificatori celebrat el 15 de setembre al camp anfitrió de La Sella, on Xinyi Gu, del Club de Golf Manises, es va alçar amb el triomf després d'una disputada competició, assegurant-se l'última plaça per a la segona edició del torneig. Xinyi Gu va guanyar fent el par del camp (72 colps) amb una gran ventaja sobre els seus companys ia seis colps de la segona classificada.