Esports

Clar triomf del CD Paidos- F. Fernández Luna a Ibi (2-10)

L'equip col·legial debut amb victòria a la lliga Preferent Juvenil de Futbol sala deixant una gran imatge
Equip Juvenil del CD Paidos Fontaneria Fernández Luna / CD Paidos Dénia

El començament de lliga per al CD Paidos – F. Fernández Luna a la lliga no va poder ser millor, en vèncer a la pista de l'Aspe FS per 2 a 10.

El partit va començar mal pels dianencs que en tot just 3 minuts ja havia encaixat dos gols. Una mala arrencada que va provocar que els jugadors visitants a licitar les seves línies. Passats els primers 10 minuts Pau Valero va recortar l'avantatge local. Poc després, va arribar el punt de l'empat d'Andreu.

Els dianencs una vegada van aconseguir la igualada van seguir amb un ritme alt de joc que es va plasmar al marcador amb els punts aconseguits per, Miguel (4), Andreu (2), Jorro i Pau.

Una victòria que va servir perquè la formació estudiantil isquera plena de confiança en el seu joc i que el situa a la part alta de la classificació gràcies a l'efectivitat ofensiva.

La plantilla deniera ja prepara la seva estrena com a local, en rebre l''At Morvedre FS el dissabte al pavelló municipal del poliesportiu de Dénia a les 16 hores.