Esports

Tennis del CT Dénia jugaran l'Europeu Champions Bowl

Pascal Més, Àngela Sala i Manu Sala van aconseguir guanyar la fase nacional i aconseguir la seva classificació
Àngela Sala amb el seu trofeu / CT Dénia

Grans resultats els obtinguts pels joves tenistes de l'equip de competició Club Tennis Dénia, al Màster Nacional del Torneig Champions Bowl, jugador recentment, a les instal·lacions del Club Tennis Malvarrosa a València.

En aquesta cita a la categoria Sub 10Àngela Sala va vèncer a la final a Maria Garcia per 4/2 i 4/1 en un xoc dominat totalment per ella.

A la categoria Sub 11, Pascal Més va quallar una gran competició i es va alçar amb la victòria a la final en què es va mesurar a Xavi Coves per 6/3 i 6/1.

A la categoria Sub 16, el campió va ser Manu Sala després de derrotar a la gran final a Marcs Valent per un doble 6/4 en un partit marcat per la igualtat.

Manu Sala amb el seu trofeu | CT Dénia

Assenyalem que aquests tres representants del Club Tennis Dénis se suma, Fedor Milagkin, que va ser finalista a la categoria Sub 10.

Els quatre jugadors dianencs ja és preparin per afrontar el mes que ve de setembre la seva participació en el Màster Europeu del Torneig Champions Bowl, que es jugarà a Croàcia.