Esports

La UD Calp el va endossar una golejada a la Vila Joiosa CF (8-0)

La formació calpina va demostrar tenir molta pegada de cara a la porteria rival
Lauro Techeira amb els seus jugadors / Javier Zamora

Al seu penúltim partit de pretemporada, la UD Calp no va deixar lloc a dubtes sobre la seva superioritat en golejar a la Vila Joiosa CF per un aclaparador 8-0. El conjunt dirigit per Lauro Techeira va dominar la trobada de principi a fi, deixant clar que estan en un gran moment de forma poques setmanes abans de linici de la temporada.

Des del primer minut, la UD Calp va prendre el control del joc al camp municipal de Calp, mostrant un futbol ofensiu i precís que va desbordar la Vila Joiosa CF, equip que milita en una categoria inferior, la Primera FFCV. La pressió alta i la fluïdesa a l'atac dels calpins van generar constants oportunitats de gol, que es van traduir en un marcador de 2-0 al final de la primera meitat.

La segona part va ser un vendaval ofensiu per a la UD Calp. Amb l'entrada de jugadors com Fede, Panucci i Meji, l'equip local va elevar encara més el seu nivell de joc, aprofitant cada error defensiu dels visitants. Els canvis realitzats per Techeira van millorar notablement l'efectivitat en atac, permetent al seu equip anotar seis gols més i arredonir una actuació perfecta.

Els golejadors de la nit van ser Ros, que va signar un doblet; Lluís Garcia, qui va destacar amb un 'hat-trick'; i Fede, Panucci, i Meji, els qui també es van unir a la festa golejadora amb un poquet cadascú.

L'equip viler, malgrat els seus esforços, es va veure completament superat pel ritme i la intensitat del joc de la UD Calp, sense poder frenar el vendaval ofensiu dels locals.

Panucci jugant amb la UD Calp | J. Zamora

Tot i l'ampli triomf, Lauro Techeira toca de peus a terra i és conscient que encara hi ha aspectes del joc que s'han de pulir abans de l'inici de la competició oficial. La UD Calp tancarà la pretemporada aquest dissabte a casa, amb un amistós davant el CF La Nucia, equip de la Tercera Federació, que servirà com una darrera prova abans de l'inici de la temporada. El partit es farà després de la presentació oficial de l'equip, a les 19.30 hores.