Esports

El CD Xàbia va dir adeu a la seva pretemporada amb una derrota

La formació que entrena Julio Ivorra perdrà al seu feu davant el Miramar CF (1-3)
Juliol Ivorra del CD Xàbia / Javier Zamora

El CD Xàbia va posar fi als seus partits amistosos de pretemporada, jugant al seu feu davant el Miramar CF, davant el qual va caure derrotat per 1 a 3.

El combinat que entrena Juliol Ivorra va afrontar el partit amb diverses baixes de jugadors importants, com van ser; Cap, EscuderCaturla, Bruno i Joan. A això se suma el cansament acumulat per les dures sessions d'entrenament que està duent a terme la plantilla.

A la primera meitat de joc, el control de l'esfèric va ser per als locals que van aconseguir avançar-se al marcador gràcies al gol marcat per Ofi, que va resoldre amb cert un mà a mà amb el porter rival. El CD Xàbia podia haver augmentat la seva avantatge, un remat de Josep sortirà desviat. Llegeixo amb un magistral llançament d'una falta també va estar molt a prop de batre la porteria rival.
.
La segona part va ser diferent, Juliol Ivorra va realitzar tots els canvis i aquesta vegada els menys habituals estaran per sota del seu nivell. El conjunt visitant va prendre el comandament del joc estavellant una pilota a la fusta. Poc després, Lluc va empatar el marcador i en els darrers minuts els visitants van col·locar el segon i tercer gol.