Esports

Pau Jagersma va destacar al Nacional Sub 16 d'atletisme

María Devesa va acabar ocupant la vintena posició a la prova dels 600 metres
Pau saltant una tanca / CA Baleària Diànium

La pista d'atletisme de Lleida va ser seu del Campionat d'Espanya individual Sub16 d'atletisme, amb la participació de dos atlets de l'EMA Dénia- CA Baleària Diànium.

Pau Jagersma González va participar a la prova d'octatló, on va aconseguir una excel·lent octava posició amb 4.503 punts. Pau va disputar les proves de 100 m (12,26), llançament de pes (12,20), salt d'alçada (1,45), llançament de disc (37,95), 100 m tancs (15,33) , salt amb perxa (3,50), llançament de javelina (37,43) i 1000 m (3.05.53).

Maria Devesa Buigues va competir a la prova de 600 m, on va aconseguir la 20a posició final amb una marca de 1.46.74. Maria va finalitzar 6a a la seva semifinal, que es va desenvolupar amb un ritme lent i un final molt ràpid. Cal destacar que la Maria és una atleta de primer any a la categoria i de ben segur que l'any que ve tornarà encara més preparada.

Entrenadors i atlets dianencs a Lleida | CA Baleària Diànium

La competició estarà marcada per les altes temperatures, sent una gran experiència per als dos atlets del club, que han vivit un campionat com aquest des de dins i han tornat molt motivats per continuar millorant.

L'enhorabona a tots dos i als entrenadors Miquel Castillo, Aina Fornès i Cèsar Bas que van acompanyar els atletes en tot moment.