Esports

Gran actuació del CA Baleària Diànium a l'Autonòmic Sub 20

L'atletes del club denier Damià Puigcerver, Héctor Larrosa, Nayra Turvey i Carlos González van pujar al podi
Damià Puigcerver al més alt del podi / CA Baleària Diànium

El dissabte passat es va disputar a la pista d'atletisme de Torrent el Campionat Autonòmic individual Sub20. Van participar 5 atletes del CA Baleària Diànium, aconseguint un total de 5 podis.

Damià Puigcerver es va proclamar campió autonòmic als 100 metres amb un temps de 10,88, a més de ser subcampió en salt d'alçada amb una marca de 1,65. Héctor Larrosa va sumar una medalla d'argent al salt amb perxa amb 3,80, Nayra Turvey va ser tercera al llançament de disc amb un xut de 24,57 i Carlos González també va ser medalla de bronze als 400 metres, barres amb un registre de 59,65.

Eric Nieto es va quedar molt prop de pujar al podi a la prova dels 110 metres, barres, en finalitzar a la quarta posició amb un temps de 16,22.

Atletes Sub 20 dianencs amb els seus entrenadors | CA Baleària Diànum

Campionats d'Espanya Sub16 i Sub20

Amb aquesta competició finalitza el calendari autonòmic de competicions i només falten els Campionats d'Espanya Sub16 i Sub20 per disputar-se, on el CA Baleària Diànium estarà representat per 4 atletes.

Al Campionat d'Espanya Sub16 que tindrà lloc a Lleida el proper cap de setmana s'han classificat Pau Jagersma a l'Octatló i Maria Devesa als 600 metres. Al Campionat d'Espanya Sub20 que tindrà lloc a Castelló els dies 27 i 28 de juliol acudiran Damià Puigcerver a la prova del Decatló i Eric Nieto que disputarà la cursa dels 110 metres, barres.