Esports

Rida i Ferrer dominen la Cursa de Pedreguer

Els atletes del CE Llebeig Xàbia van tornar a demostrar el seu enorme potencial dominant des del principi fins al final
Podi absolut masculí a Pedreguer / Kike Aracil

En una jornada d'atletisme espectacular, Moha Rida, del CE Llebeig Xàbia, va tornar a demostrar per què és un dels favorits del Circuit a Peu Marina Alta, en conquerir una vegada més la carrera i millorar el seu propi rècord a l'edició anterior. Amb un temps impressionant de 33:20, marcant un ritme de 3:20/km, Rida es va imposar a la competició, seguit de prop per José David Moruno, del CA Correcamins, qui va finalitzar en 33:40. El podi el va completar Juanan Fernández del CA Benidorm, amb un registre de 33:59, igualant la posició de l'any passat.

A la categoria femenina, Maria Isabel Ferrer va reafirmar el seu títol com la Reina del Circuit amb una actuació estel·lar. Va destrossar la seva marca anterior en parar el cronòmetre a 36:28, amb una mitjana de 3:39/km. Andrea Abad del CA Publidom es va adjudicar el segon lloc amb un temps de 38:22, mentre que Esther Fornés Pérez del CA Llits de Pedreguer va tancar el podi amb 39.33.

Mª Isabel Ferrer a Pedreguer | K. Aracil

El Circuit a Peu Marina Alta avança cap a la recta final amb la XXIV CURSA POPULAR ONDARA, programada per al proper dissabte. Aquesta antepenúltima prova del circuit promet ser tan emocionant com les anteriors, amb inscripcions encara obertes fins divendres 24 de maig al migdia. Els interessats poden inscriure's a la pàgina www.somesport.comrecordant que no s'acceptaran inscripcions el dia de l'esdeveniment.

El Circuit a Peu Marina Alta continua destacant no només per l'alt nivell de les competicions, sinó també per la passió i l'entusiasme que genera entre corredors i espectadors, consolidant-se com una de les cites imprescindibles de l'atletisme regional.