Esports

La UD Calpe va guanyar a La Nucia, però no jugarà la promoció d'ascens

El triomf del CD Olímpic Xàtiva davant el Redován CF deixa fora els calpins per un sol gol
Onze de la UD Calp durant un partit de la temporada / Javier Zamora

En una trobada carregada d'esperances i expectatives, la UD Calp va aconseguir una victòria contundent per 1-3 davant La Nucia CF B, encara que el triomf no va ser suficient per assolir la promoció d'ascens, quedant finalment en quart lloc. El CD Olimpic Xàtiva, amb la seva victòria de 4-0 davant el Redován CF, va assegurar la seva posició i va tancar les portes a qualsevol possibilitat d'ascens per als calpins.

El partit va començar amb una UD Calp determinada a lluitar fins al final, sent Adrián Rubio l'encarregat d'obrir el marcador a la primera meitat amb un gol que augurava un possible camí cap a la promoció. Tot i això, La Nucia B va respondre després del descans, igualant el marcador i posant en suspens les aspiracions de l'equip visitant.

Tot i la igualada, els visitants no van abaixar els braços i en l'últim tram del partit, Raúl i Coco es van encarregar de segellar la victòria amb dos gols que van posar el definitiu 1-3 al marcador. Aquests gols, encara que vitals per guanyar el partit, no van poder canviar el destí de la UD Calp a la taula de classificació.

Tot i que el resultat no va acompanyar en termes d'assoliment d'objectius, el rendiment de la UD Calp va demostrar la qualitat i la resiliència d'un equip que va lluitar fins al final de la temporada. Lauro Techeira, entrenador calpí, va expressar el seu orgull per l'esforç i la dedicació mostrats pels seus jugadors al llarg de la campanya.

La UD Calpe va tancar així una temporada excel·lent amb una victòria agredolça que va confirmar el potencial i la capacitat de lluita de l'equip.