Esports

Jesús Pobre va veure vèncer Moha Rida i Mª Isabel Ferrer

Aquests atletes del CE Llebeig Xàbia es postulen com a favorits a guanyar el Circuit a Peu Marina Alta
Podi Absolut masculí a Jesús Pobre / Kike Aracil

Jesús Pobre va ser l'epicentre d'una emocionant jornada atlètica que va aplegar més de mil participants entre les proves infantils i la carrera principal. A les 19:00 hores, a la Plaça Major, es va donar la sortida a la prova reina, en què 800 corredors i corredores es van enfrontar a un recorregut espectacular. Els primers quilòmetres van travessar el pintoresc Club de Golf La Sella, oferint un paisatge fresc i bonic que combinava trail i asfalt, abans de dirigir-se cap al terme municipal de Jesús Pobre i Gata, recorrent el darrer quilòmetre i mig pels carrers de la localitat.

L'atleta del CE Llebeig Xàbia, Moha Rida, va demostrar una vegada més el seu domini inigualable, creuant la línia de meta en primer lloc amb un temps de 31:53, a un ritme de 3:21 minuts per quilòmetre. Darrere seu, el seu company d'equip, Toni Soler, va assegurar la segona posició amb un temps de 32:22. Juanan Fernández, del CA Benidorm, va completar el podi amb un crono de 32:44.

Mª Isabel va tornar al Circuit per guanyar

A la categoria femenina, Maria Isabel Ferrer, també del CE Llebeig Xàbia, va fer un retorn triomfal després de la seva absència a Pego, aconseguint la victòria amb un impressionant temps de 35:28, a un ritme de 3:44 minuts per quilòmetre. Andrea Abad, del CA Publidom, es va assegurar la segona posició amb un temps de 36:45, mentre que Marta Pérez, del CA Llits, va ocupar la tercera plaça amb un registre de 37:43.

Membres del CMA La Faixa | K. Aracil

La cursa no només va destacar pels resultats, sinó també per l'atmosfera vibrant i el suport incondicional del públic, que va animar tots els participants al llarg del recorregut. L'organització, liderada pel CMA La Faixa i la EATIM Jesús Pobre, va ser impecable, garantint una experiència memorable per a tots els corredors i assistents.