Educació

Educació anuncia que el proper curs arrencarà el 9 de setembre i finalitzarà el 18 de juny

Els períodes no lectius inclouen les vacances de Nadal, del 23 de desembre al 6 de gener, i les de Pasqua seran del 17 al 28 d'abril
Inici del curs a Benissa. Arxiu / Ràdio Litoral.

El proper curs escolar començarà el 9 de setembre i finalitzarà el 18 de juny de 2025 als centres educatius de la Comunitat Valenciana. Així ho ha anunciat la Conselleria dEducació després de les reunions mantingudes amb representants dels sindicats, de les associacions de pares i mares i de lalumnat.

Totes les parts han exposat les seves preferències sobre quins havien de ser els dies en què comencés el curs acadèmic, i hi havia disparitat d'opinions que anaven des del 5 al 16 de setembre com a dies elegits per començar. Finalment, després d'escoltar totes les parts, Educació ha optat per iniciar el curs el 9 de setembre i concloure'l el 18 de juny per a les etapes d'Infantil, Primària, ESO, Batxillerat i Formació Professional, tant a FP Grau Bàsic (FPB) com a les titulacions de Grau Mitjà i Superior.

Per la seva banda, els programes formatius de qualificació bàsica i FP de segona oportunitat començaran el curs el 11 de setembre i finalitzaran també el 18 de juny.

Així ho ha explicat el director general de Centres Docents de la Conselleria dEducació, Jorge Cabo.

 

PERÍODES DE VACANCES

Els períodes no lectius durant el curs 24/25 comprenen les vacances de Nadal, que seran des del 23 de desembre de 2024 al 6 de gener de 2025, ambdós inclusivament; i les vacances de Pasqua, que engloben des del 17 al 28 d'abril del 2025, tots dos inclusivament.

Així mateix, durant aquest curs escolar no seran lectius els dies festius 9 d'octubre, dia de la Comunitat Valenciana; 1 de novembre, Festa de Tots Sants; 6 de desembre, Dia de la Constitució; 25 de desembre, Dia de la Nativitat del senyor; 19 de març, Dia de San José; 18 d'abril, Divendres Sant; i 1 de maig, Dia Internacional dels Treballadors.

A més, els Ajuntaments podran proposar com a no lectius fins a un màxim de tres dies.