Esports

A Ondara van tornar a brillar Moha Rida i Mª Isabel Ferrer

Els representants del CE Llebeig Xàbia encapçalen les classificacions absolutes del Circuit a Peu Marina Alta
Podi absolut masculí a Ondara / Kike Aracil

No hi va haver sorpreses, Moha Rida i Mª Isabel Ferrer van complir a la perfecció el seu paper de grans favorits al triomf a la Volta Popular a Ondara. Tots dos atletes que en aquest Circuit a Peu Marina Alta defensen els colors del CE Llebeig Xàbia, es van mostrar clarament superiors a la resta. Una victòria que certifica la seva victòria a la present edició del Circuit a Peu Marina Alta.

Moha Rida va entrar a meta després de cobrir els 9.800 metres en un temps de 32:45. La segona plaça va ser per a un altre corredor del CE Llebeig Xàbia, José Manuel García Barragán que va realitzar una marca de 33:34. El tercer en arribar va ser, Juanan Fernández, del CA Benidorm, el seu registre va ser de 33:37.

Podi Absolut Femení a Ondara | K. Aracil

A la categoria absoluta femenina, Mª Isabel Ferrer va realitzar un temps final de 36:09. La segona classificada va ser, Andrea Abad del CA Publidom amb una marca de 37.50. Al tercer lloc va entrar, Esther Fornés del CA Llits que va realitzar un registre de 38:48.

L'organització per part del CA Ondara va ser impecable, cuidant en tot moment la seguretat de tots els corredors, que van trobar molta calor amb l'ambientació musical que van tenir a diversos punts del recorregut.

La propera cita per als atletes, serà dissabte amb la disputa de XXV Cursa Popular a Benissa, la cursa amb què es tanca el Circuit a Peu Marina Alta. La cursa serà sobre un traçat de 8.300 metres, que ha estat modificat respecte al que es van enfrontar a la passada edició.