Esports

Victòria de la UD Calp per continuar somiant amb l'ascens

El conjunt de Techeira va derrotar per 4 a 0 el Thader amb gols de Rubio, David i Fede (2)
Álvaro jugador de la UD Calp / Javier Zamora

El camp municipal de Calp es va vestir de gala per acollir una demostració magistral de la UD Calp, que no va deixar opcions al Thader en un contundent triomf per 4 a 0. La victòria, més que merescuda, reforça les aspiracions dels locals d'assolir una posició privilegiada a la classificació.

Des del començament de la trobada, la UD Calp va imposar un ritme voraç, dominant completament les accions i desarmant qualsevol intent de resistència del Thader. Adrián Rubio, al minut 20, va inaugurar el marcador amb un xut que va deixar en evidència l'estratègia defensiva dels visitants, obligant-los a replantejar sense èxit la seva tàctica.

El domini local es va intensificar amb el segon gol, obra de David, que va aprofundir l'avantatge i va deixar clar que la nit seria llarga per al Thader. La cirera del pastís la va posar Fede, que tornava d'una sanció i va celebrar per partida doble, marcant dos gols que no només van segellar la golejada sinó també el seu destacat retorn a l'equip.

La segona part va ser un monòleg de la UD Calp, mantenint el control i tancant qualsevol porta a l'esperança del Thader. Amb aquest 4-0, els calpins es preparen ara per al proper desafiament: la trobada de dimecres al seu feu, a les 12 hores, davant del CD Eldenc. Una victòria en aquest partit podria ser decisiva per assegurar un lloc a la promoció d'ascens, objectiu que ara veuen més proper gràcies a la solidesa mostrada en el seu joc.