Esports

Triomfs de Montiel i Asensio a l'11a Camí Bandolers Senija

La prova de Trail puntuable per al Circuit Trail Marina va tenir una alta participació
Moment d´una de les sortides / C. Bandolers

Matí divertit travessant paratges de gran bellesa el que van tenir els participants en les diferents distàncies que va tenir la 11a Camí dels Bandolers Senija. Una prova puntuable per al Circuit Trail Marina que va tenir en la distància llarga de 21 Km com a guanyador absolut a Joel Montiel, per davant de Manuel Corbí i de Jesús Yllaramendi. En dones la primera a arribar a la meta va ser Jessica Asensio. La segona plaça va ser per Cyndy Van Gerben i la tercera Laura Salom.

A la prova llarga van prendre la sortida 127 atletes, van arribar a meta un total de 122 pel que va haver-hi 5 retirats.

A la distància dels 12 quilòmetres la primera plaça va ser per Adrián Ivars, el segon a arribar va ser, Adrián Herrerías i el podi es va completar amb Luca Malgarida. A la categoria femenina, la millor va ser Hanna El Tabaa seguida per, Elvira Pascual, sent tercera a meta, Katrim Chamburg.

En aquesta distància la participació va ser de 207 atletes i tots van aconseguir assolir la línia d'arribada, és a dir, no hi va haver retirats.

En la modalitat de caminants en homes, el primer a assolir la meta va ser, Francisco José Cabrera per davant de José Ramón Ivars i de José Andrés Ferrer. En dones Silvia Sendra va ser la millor per davant de Mònica Alemany i de Imma Mengual.