Esports

El Redován CF va sorprendre la UD Calp a qui va vèncer (1-3)

La primerenca expulsió del meta calpí unit a la gran efectivitat rematadora van ser la clau del triomf visitant
Jugador calpí marcant un rival / Javier Zamora

En una trobada crucial per a les vostres aspiracions d'ascens, la UD Calp no va aconseguir capitalitzar el fort suport de la seva afició al camp municipal de Calp, caient derrotat per 1 a 3 davant del Redoven CF. L?estadi, animat per la presència d?equips del planter i els seus familiars, prometia ser l?escenari perfecte per a una tarda victoriosa, però el partit va prendre un gir desfavorable per als locals.

Des de l'inici, l'atmosfera festiva es va veure sacsejada per una sèrie d'esdeveniments que van posar el Calp en una situació complicada. L'expulsió del porter local als 25 minuts de joc va ser decisiva, i va deixar l'equip en inferioritat numèrica i va marcar un abans i un després en el desenvolupament del matx. Aquest desavantatge numèric va ser hàbilment aprofitat per un Redovan CF que no va dubtar a pressionar i ampliar el seu domini al camp.

Els errors en defensa i la manca d'eficàcia en atac van complicar encara més la situació per a l'equip dirigit per Lauro Techeira. El Redovan CF, per la seva banda, va mostrar una alta precisió en les rematades, cosa que els va permetre anar-se'n al descans amb un còmode avantatge de 0 a 2.

El segon temps no va portar millors notícies per als locals, que malgrat els seus esforços, van veure com el Redovan marcava un tercer gol que pràcticament segellava el resultat del partit. Tot i que Fede va aconseguir marcar el gol de l'honor per a Calp al minut 71, la remuntada ja era una tasca impossible.

La derrota, si bé dolorosa, no altera la posició de la UD Calp a la taula, que es manté al tercer lloc, encara en zona de promoció d'ascens. Tot i això, el resultat és un recordatori dels desafiaments que encara enfronta l'equip si vol assegurar el seu lloc en una categoria superior.

Al final, la jornada es va tancar amb un sentiment d'oportunitat perduda per a la UD Calp, que s'haurà de recuperar ràpidament i preparar-se per a les properes trobades, crucials per definir el destí aquesta temporada. L'afició, encara que desil·lusionada, segueix esperançada i recolzarà el seu equip a les batalles que resten.