Esdeveniments

Controlat l'incendi causat pel castell de focs artificials de les festes de Teulada

Les flames han arrasat 2'5 hectàrees de sòl agrícola i matoll, una casa d'estris on han mort alguns coloms i un cotxe
Incendi a Teulada / Ràdio Litoral.

El Consorci Provincial de Bombers va donar per controlat, passades les 2 de la matinada el incendi originat ahir a la nit a Teulada a causa de l'espectacle de focs artificials programat amb motiu del dia del patró en el marc de les festes en honor de Sant Vicent Ferrer. Un foc que es va iniciar a la zona de darrere del cementiri i es va propagar amb gran rapidesa a causa del vent. Es van declarar tres focus i va caldre dur a terme el desallotjament dels habitatges més propers.

Les flames han arrasat segons els primers càlculs dels bombers unes 2'5 hectàrees de sòl agrícola i matoll, una casa d'eines, en què han mort alguns coloms i un cotxe.

Per fer front a aquest incendi es van desplegar efectius del Consorci Provincial de Bombers arribats des dels parcs de Dénia, Benissa i Benidorm, també van actuar a la zona Policia Local, Guàrdia Civil i altres efectius de seguretat ciutadana.