Esports

La UD Calp no va superar el repte a Santa Pola (2-0)

Els calpins no van estar al seu nivell habitual i van perdre amb justícia davant un rival que va ser millor
Jugadors de la UD Calp abans d'un partit / Javier Zamora

En una visita a Santa Pola que prometia ser un repte per a la UD Calp, l'equip dirigit per Lauro Techeira va experimentar una jornada per oblidar, sucumbint davant un rival ben posicionat amb un marcador de 2 a 0. Des de l'inici, l'equip local va agafar les regnes del matx, aprofitant el vent a favor seu per tancar el Calp a la seva pròpia meitat i sotmetre'l a una intensa pressió. Aquesta tàctica va rendir fruits ràpidament i va limitar significativament les oportunitats dels visitants per amenaçar l'àrea contrària.

El domini de l'equip del Santa Pola CF es va materialitzar al minut 34, quan David Navarro va obrir el marcador. Aquest gol no només va reafirmar la superioritat dels locals sinó que també va sembrar dubtes a la ment dels jugadors de la UD Calp, que es van veure incapaços de reaccionar davant el revés.

Després del descans, qualsevol esperança de remuntada es va veure frustrada pel control persistent del partit per part de Santa Pola. Tot i jugar ara amb el vent en contra, la UD Calp no va aconseguir millorar el seu acompliment, i Navarro va tornar a ser decisiu amb un altre gol al minut 72, deixant el marcador en un contundent 2 a 0. Aquest segon gol del jugador santapoler no només va assegurar la victòria del seu equip sinó que també va deixar en evidència les mancances tàctiques i tècniques del Calp.

Per complicar encara més les coses, Andrada, el porter del Calp, va cometre un penal que, encara que no va resultar en gol a causa de la sentència del Santa Pola, va evidenciar la desorganització i la manca de concentració de l'equip visitant. La derrota, a més de ser justa pel desenvolupament del joc, posa de manifest la incapacitat de la UD Calp d'aprofitar les ensopegades del CD Eldenc, el seu rival directe per la tercera posició. Cada vegada que l'Eldenc ha perdut, el Calp no ha aconseguit capitalitzar l'oportunitat i ha perdut en totes aquestes ocasions.

Amb aquesta derrota, la UD Calp finalitza la vint-i-tresena jornada en quarta posició, a només un punt del CD Eldense. Aquest resultat no només reflecteix un mal dia al camp, sinó que també subratlla els desafiaments psicològics i tàctics que Lauro Techeira i el seu equip han de superar per aspirar a millorar la seva situació a la taula i enfrontar amb èxit les jornades futures.