Esports

La UD Calp i l'Independent Alacant empaten en un duel emocionant

Chaco va marcar per als alacantins i Fede va aconseguir empatar amb el seu gol per als calpins
Jugadors camí de vestidors / UD Calp

En un xoc de titans al camp municipal de Calp, la UD Calp i el Independent Alacant es van enfrontar en un partit crucial per a les seves aspiracions al grup Sud de la Lliga Comunitat de futbol. El matx, catalogat com el més atractiu de la vint-i-dosena jornada, prometia emocions fortes i un futbol d'alt nivell.

Els aficionats congregats a l'estadi van gaudir d'un bon espectacle. Tots dos equips van demostrar la seva qualitat i posició a la classificació. Els visitants van sortir sense complexos i van dominar una formació local que va mostrar cert nerviosisme en la seva defensa a causa de les absències dels defenses habituals.

A la primera meitat, el conjunt celeste de la UD Calp es va avançar al marcador amb un gol de Chaco al minut 41. No obstant, els locals es van retirar al descans en desavantatge.

Després del pas per vestidors, l'entrenador calpí, Lauro Techeira, va realitzar ajustos tàctics i el seu equip va començar a tenir més possessió de la pilota. Al minut 67, Fede va rematar al segon pal una centrada mesurada, allotjant la pilota a les malles visitants i establint l'empat (1-1).

Tots dos equips van buscar el gol del triomf i els porters van haver d'emprar-se a fons per evitar que l'esfèric entrés en el marc. Al final, el repartiment de punts va ser considerat positiu per l?entrenador calpí.