Política

El PP de Calp, davant la vaga convocada pels treballadors del servei de recollida de residus

La vaga indefinida està previst que comenci el 25 de març

El PP de Calp denuncia la manca d'acció en la supervisió i compliment del contracte de servei de recollida de residus i neteja al municipi per part del govern local (compost per Defendem Calp, PSPV-PSOE i Compromís). Aquesta acusació sorgeix en un moment crític, just abans de la Setmana Santa, una època on la ciutat experimenta un augment significatiu de visitants, especialment a la ciutat del Penyal.

I arran de vaga indefinida anunciada pels treballadors del servei de neteja, programada per començar el dilluns 25 de març. Aquesta aturada laboral coincideix amb l´inici de la Setmana Santa, període crucial per al turisme i la imatge de Calp. Paco Fernández de Ybarra, portaveu adjunt del grup municipal Popular al Ajuntament de Calp, critica al govern local per no executar de manera efectiva el control del contracte de neteja, emfatitzant la importància de mantenir la ciutat neta i acollidora tant per a residents com turistes.

«Calp no es pot permetre una vaga en aquests moments crítics», afirma Fernández de Ybarra, instant el govern local a prendre mesures immediates per prevenir qualsevol dany a la reputació de la ciutat. El portaveu recalca la importància d'una Calp neta per a residents i visitants, i subratlla que «no ens mereixem una Calp bruta».

A més, assenyala deficiències específiques en el control del contracte, com l'acumulació de restes de poda a les zones residencials.

El PP de Calp espera una resolució ràpida a aquesta situació, subratllant la urgència d'abordar el problema abans que comenci la vaga, per salvaguardar la imatge de la ciutat durant un dels seus períodes més concorreguts de l'any.