Esports

El CD Garbi Dénia va doblegar el F. Agustinos Alicante (32-24)

Els deniers van aconseguir la seva primera victòria de l'any 2024 que segur que els donarà molta moral
Els dianencs durant un temps mort / Javier Zamora

En un emocionant partit disputat al pavelló municipal de Dénia, el CD Garbi Dénia va aconseguir alçar-se amb la primera victòria de l'any 2024, un èxit que es feia esperar i que arriba en un moment crucial de la temporada. Els dianencs van vèncer 32 a 24 al Fundació Agustinos Alacant C, un rival que havia demostrat la seva superioritat al partit d'anada. Els locals es van enfrontar no només a un fort contrincant sinó també a les adversitats pròpies d'algunes baixes significatives a la seva plantilla.

L?inici del partit no augurava el desenllaç final. Amb una arrencada titubejant, els dianencs mostraven dificultats per imposar el seu joc, resultat en un primer temps marcat per la paritat. La igualtat era tan gran que el marcador reflectia un empat a onze gols al moment del descans, un reflex de la intensa batalla defensiva que els dos equips lliuraven, deixant poc espai per a les ofensives.

Tot i això, la segona meitat del matx ha mostrat una cara completament diferent de l'equip local. Amb una renovada actitud tant en defensa com en atac, els gols van començar a succeir-se amb una fluïdesa fins aleshores absent. La cohesió i el bon fer defensiu van permetre als dianencs no només prendre la davantera sinó també començar a enlairar-se al marcador, un avantatge que van saber administrar amb intel·ligència durant els crítics últims quinze minuts del partit.

Aquest triomf no és només una victòria més; representa un impuls moral per a l'equip, que ara mira amb optimisme els tres darrers partits de la temporada.