Educació

Benissa sol·licita un cicle de Tècnic de l'Activitat Física i Animació Esportiva pel vostre IES

L'executiu de Benissa i l'equip directiu de l'IES Josep Iborra sol·liciten ampliar l'oferta formativa a la directora general d'FP
Reunió amb la Directora General de Formació Professional, Marta Armendia / Ràdio Litoral.

El IES Josep Iborra de Benissa inclou a la seva oferta educativa cicles formatius com la Formació Professional Bàsica a Serveis Comercials, el de Grau mitjà d'Activitats Comercials, o el superior de comerç internacional, així com un grau mitjà d'Atenció a persones en situació de dependència, un cicle de grau superior d'educació infantil, un altre de grau mitjà de cures auxiliars d'infermeria o superior d'integració social. A aquest llistat es volen sumar noves opcions formatives per a lalumnat de Benissa i de la Marina Alta que acudeixen a aquest centre.

Amb aquesta intenció responsables polítics municipals i representants del equip directiu de l´IES Josep Iborra s'han reunit recentment amb la Directora General de Formació Professional, Marta Armendia, per abordar les possibles noves línies formatives que podrien incorporar-se de cara a propers cursos a l'IES de Benissa.

Entre les diferents peticions, des de la Regidoria dEsports i la dEducació, es va plantejar la possibilitat de crear una línia de TAFAT (Tècnic de l'Activitat Física i Animació Esportiva) al municipi, atenent la gran demanda entre els joves de Benissa d'aquesta formació i per la disponibilitat d'infraestructures que hi ha a la localitat a través de la ciutat esportiva.

A més, juntament amb l'equip tècnic de l'IES Josep Iborra, es va plantejar a la directora general, la necessitat de incrementar les famílies de cicles formatius que ja existeixen al centre, per poder incorporar cicles de major grau de la mateixa branca o nous cicles.

Totes aquestes propostes seran estudiades ara a la Conselleria, com ha explicat Virginia Pérez que és la regidora d'Educació a Benissa.