Esports

Arnau Seguí es va emportar la Perimetral Benissa Ultra 69 Km

M Sánchez va ser el millor a la de 42 Km i Joel Montiel a la de 20 Km
Arnau Seguí entrant a meta / Perimetral Benissa

La Perimetral Benissa 2024 en la seva distància més llarga de 69 quilòmetres va tenir a Arnau Seguí el vencedor. L'atleta del CA Bèrnia va tenir una gran actuació, va entrar a meta en solitari amb un temps de 7:09:35. Pepelu Ballester que va ser segon amb un registre de 7:59:41. La tercera plaça va ser per Juan Miguel Cervantes que va realitzar una marca de 8:05:54.

En aquesta distància la classificació femenina va estar encapçalada per Vilma Giménez, del Bikilamanjaro que va arribar a meta amb un registre de 9:21:33. A més de 8 minuts va arribar la segona classificada, Laura Lara, del Egari Trail amb una marca de 9:29:59. Van ser les dues úniques dones que van baixar de les 10 hores. El podi es va completar amb Eulàlia Paucar, que va fer un registre de 10:17:35.

Dels 134 inscrits Van prendre la sortida un total de 118 corredors, dels quals van arribar a meta 111.

Distància de 42 KM

A la distància dels 42 Km, el guanyador va ser, M. Àngel Sánchez de l'Egari Trail, que va emplenar el recorregut en un temps de 3:55:44, va mantenir un ritme mitjà de 5'44 el quilòmetre per minut. La segona posició va ser per Benjamí Candel, del Trail Serra Vernisa, el seu temps va ser de 4:01:56. El tercer lloc va correspondre a Luis Rico amb un temps de 4:03:26.

Lydia Sala creuant la meta

L'atleta Lydia Sala del CE Llebeig Xàbia va ser la millor amb un registre de 5:02:03, seguida de Olga Juan del Kamikazes Gang que va creuar meta amb una marca de 5:03:29. El podi el va completar, Monika Fhale després 5:10:49 de temps.

Dels 222 inscrits en línia de sortida n'hi va haver 180, dels quals van aconseguir arribar un total de 174.

Distància 20 KM

A la cursa més curta de la Perimetral, significar lèxit dels corredors locals. El guanyador va ser, Joel Montiel de l'Entrena Benissa amb un temps de 1:40:47. La segona plaça va ser per al seu company de club, Fran De La Cruz, que va realitzar una marca de 1:46:00. El tercer lloc va ser per Pere Moragues de l'Entrena Benissa amb un registre de 1:46:21.

Tres primers classificats dels 20 km | Perimetral

La classificació femenina la va encapçalar, Roser Nicolau de l'Aper Alcoi que va arribar amb un registre de 2:09:54. Yolanda Font del Kamikazez Gang va ser segona amb un temps de 2:11:38. La tercera classificada va ser, Eliana Marco que va realitzar un temps de 2:12:00.

Significar que aquesta edició de la Perimetral va ser força dura per culpa de la climatologia, que no va ser la millor ja que hi va haver moments de força vent i pluja.

Cal destacar que dels 219 inscrits van prendre la sortida 181 que van emplenar tot el recorregut ja que no hi va haver retirats ni desqualificats.