Política Serveis Públics

La regidoria dEsports es planteja lexecució duna nova piscina a Calp

Les instal·lacions de la piscina coberta municipal estan tancades al públic des del mes de desembre passat
PIscina Municipal de Calp. / Ràdio Litoral

Veïns, usuaris, i oposició pregunten per la solució per a la reobertura de la piscina municipal de Calp. Una infraestructura esportiva que ha anat sumant tancaments temporals, incidències diverses, i problemes amb l'adjudicatària, fins que el mes passat desembre es va decidir precintar les instal·lacions i suspendre el servei.

En aquell moment des de l'Ajuntament, el regidor d'Esports i Contractació, Ximo Perles, va assegurar que la intenció del govern local era tornar a obrir a ple funcionament la piscina coberta al mes de gener. Som al febrer i la piscina continua tancada.

Davant aquesta situació, i dins del debat plenari celebrat aquesta setmana a l'Ajuntament, Perles, ha assegurat que la intenció de la regidoria dEsports ca valorar que costa una adaptació de les instal·lacions a les actuals necessitats i comparar aquesta memòria valorada amb el pressupost d'execució d'una piscina coberta nova climatitzada.

En un altre moment de la seva intervenció Perles, també va assegurar la seva intenció de poder solucionar els actuals problemes que presenta la piscina el més aviat possible, amb l'objectiu que la reobertura no s'allargui més d'un mes.