Seguretat Ciutadana

La Policia de Calp comptarà amb noves unitats especialitzades i un dron de vigilància

La unitat de dron ja està pressupostada i es troba en tràmits de licitació
Reunió entre responsables polítics i el nou intendent de la Policia Local. / Ràdio Litoral

La Policia Local de Calp comptarà amb una Unitat de Dron per a la vigilància de platges, boscos i urbanitzacions del municipi. Així ho han anunciat des de l?Ajuntament. Una iniciativa amb què es pretén millorar el control de diferents zones, que ja està pressupostada i es troba a tràmits de licitació.

El Regidor de Seguretat Ciutadana, Guillermo Sendra i el regidor de Medi Ambient, Platges, Urbanitzacions i Benestar Animal, Pere Moll, s'han reunit aquesta setmana amb el nou intendent de la Policia Local, Juan Antonio Sánchez Pérez. Una trobada amb què iniciar un Pla d'Emergències per a la prevenció dincendis forestals i establir protocols concrets en cas dincendis a les zones boscoses del municipi. També s'han abordat accions per millorar la seguretat a les platges i el cmpliment de les ordenances en matèria de tinença d'animals i abocaments il·legals.

Sendra també ha avançat la creació ben aviat de noves unitats de la Policia Local. L'objectiu és millorar els serveis de seguretat ciutadana.