Gastronomia Turisme

Calp s'adhereix a la Xarxa Gastroturística L'Exquisit Mediterrani

Aquesta adhesió permetrà a la ciutat del penyal ser present a la propera edició de Madrid Fusión
Gastronomia calpina. / Ràdio Litoral

Calp s'ha adherit a la Xarxa Gastroturística de Turisme Comunitat Valenciana – L'Exquisit Mediterrani. La alcaldessa, Ana Sala, ha signat l'adhesió a aquest distintiu turístic, creat per Turisme Comunitat Valenciana, que té com a finalitat impulsar la gastronomia pròpia de la Comunitat Valenciana, com a recurs turístic de primer ordre, així com la difusió de la seua excel·lència.

D'aquesta manera, Calp pretén fomentar el turisme gastronòmic al municipi des d'un enfocament compartit per iniciatives i projectes -públics i privats- sorgits des de diferents àmbits del turisme, la gastronomia i que engloba des de l'alta cuina a productes experiencials al territori com l'enoturisme, agroturisme, oleoturisme i pescaturisme.

Ana Sala ha remarcat la importància que Calp formi part d'aquesta xarxa, amb què es tractarà de visibilitzar i promocionar els productes gastronòmics. A més, l'alcaldessa ha avançat, que l'adhesió a la Xarxa Gastroturística de Turisme Comunitat Valenciana – L'Exquisit Mediterrani permetrà a l'Ajuntament de Calp participar a la propera edició de Madrid Fusió que se celebrarà del 29 al 31 de gener.