Turisme

Benissa inverteix en serveis que atreguin el turisme esportiu

L'Ajuntament instal·la quatre pals d'autoreparació de bicicletes i nou aparcaments gràcies a fons Next Generation
Jorge Ivars, regidor de Trurisme i Arturo Poquet, Alcalde de Benissa / Ràdio Litoral

Benissa ha dut a terme una nova inversió en el marc del Pla de Sostenibilitat Turística a Destinació pensant en els amants del ciclisme. Aquesta és una actuació finançada a través dels fons Next Generation de la Unió Europea que es materialitza amb la instal·lació de quatre pals d'autoreparació de bicicletes i nou aparca-bicis nous.

D'aquesta manera, com assenyala el regidor Jorge Ivars, responsable de Projectes Europeus i Turisme, es dóna continuïtat al projecte Natur Sport, apostant pel turisme esportiu i la desestacionalització del sector.

 

Les estacions de reparació s'han ubicat a l'inici del Camí dels Lleus, l'Avinguda La Fustera, la Casa dels Cent Vents i el Mirador dels Molins.

Els aparcaments de plàstic reciclat es troben a l'Ermita dels Lleus, la Cala Baladrar, la Cala Advocat, la Casa dels Cent Vents ia l'aparcament de la piscina del Collado. Mentre que els aparcaments metàl·lics s'han situat al costat de l'Ajuntament de Benissa, al Centre d'Excel·lència, a l'estació de tren, a la Plaça Germans Ivars ia la Plaça Dolores Piera.

Aquestes instal·lacions formen part de les 20 actuacions que Benissa està executant amb els 2.452.000 euros que va aconseguir de la Unió Europea el 2022.