Demandes Veïnals impostos Política

Últim dia per signar contra la pujada dels impostos a Benissa

L'oposició i Benissa Actua presentaran demà l'al·legació i les firmes reunides per tal de paralitzar l'increment impositiu
Recollida de firmes al mercat de Benissa / Benissa Actua.

Els grups de l'oposició al Ajuntament de Benissa, –Reiniciem, PSOE, Compromís i CIBE-, conjuntament amb el col·lectiu veïnal Benissa Actua, tanquen avui dijous, 21 de desembre, la campanya de recollida de signatures amb què sustentar l'al·legació contra l'aprovació provisional de la pujada de l'IBI i de l'impost de vehicles al municipi.

L'increment impositiu va ser aprovat en un ple, el mes d'octubre passat, amb caràcter provisional i els únics vots favorables del PP a l'executiu. Una mesura que es troba fins demà, 22 de desembre, en exposició pública i oberta a al·legacions.

Les formacions polítiques i els veïns que s'han sumat a les accions contra la pujada dels impostos, sol·liciten que se suspengui i es deixi sobre la taula la tramitació dels canvis a aplicar a les dues ordenances que suposaran un increment del 45% de l'IBI i del 53% de l'IVTM el 2024. Demanen que aquesta decisió sigui elevada al debat i consulta del Consell Social de la Ciutat.

El cap de setmana passat representants polítics van sortir al carrer per informar els veïns i demanar signatures que donin suport aquesta al·legació. En només unes hores van sumar més de 500 rúbriques.

Des de Benissa Actua informen la ciutadania que, aquells que encara no han signat i ho vulguin fer, poden acudir a la Clínica Veterinària Benissa oa Més que Tinta on els facilitaran el document a rubricar.