impostos Política Serveis Públics

Puja la taxa d'escombraries al Poble Nou de Benitatxell

La revisió de la taxa implica un increment de 18'5 euros anuals al rebut
Servei de neteja a Benitatxell / Ràdio Litoral

Noves pujades tributàries. Després de l'aprovació provisional a la sessió plenària del passat 29 de setembre, després d'haver superat la fase d'al·legacions i la publicació definitiva al BOP, l'Ajuntament de El Poble Nou de Benitatxell ha donat llum verda definitiva a una modificació de la taxa per la prestació del Servei de Recollida, Tractament i Eliminació de Residus Sòlids Urbans.

La revisió de l'ordenança, que no havia estat actualitzada des del 2007, fa 16 anys, proposa un augment de 18,5 euros anuals per als habitatges. Així, els veïns passaran de pagar els 100 euros actuals als 118,5 euros per les cases del centre urbà, i de 110 a 128,50 euros a les ubicades fora del nucli urbà.

El alcalde, Miguel Ángel García, ha remarcat que el cost dels serveis, com el de la vida dels ciutadans i ciutadanes, s'ha disparat els darrers anys, i, malauradament, calia una pujada per poder continuar prestant uns serveis de qualitat.

El municipi ja va explicar al seu dia, en l'aprovació inicial de l'increment de la taxa, que amb aquesta pujada es pretén fer front al dèficit que suporta el servei, els costos del qual també s'han vist incrementats.