Serveis Públics

Calp rescindeix el contracte de gestió de la piscina municipal

La concessionària disposa dun termini de 10 dies naturals per revertir les instal·lacions a lAjuntament
PIscina Municipal de Calp. / Ràdio Litoral

L'Ajuntament de Calp ja ha fet efectiva la rescissió del contracte de gestió de la piscina municipal. Així ho han confirmat fonts municipals. Aquest tràmit es produeix després dhaver rebut el dictamen favorable del Consell Jurídic Consultiu que avala la decisió del consistori de resoldre el contracte com a conseqüència dels nombrosos incompliments de lempresa concessionària.

S'obre ara una nova etapa en la gestió daquestes instal·lacions que passarà a ser assumida per lAjuntament. Precisament al ple ordinari de novembre, celebrat fa uns dies, el regidor de Contractació i d'Esports, Ximo Perles, va explicar els passos i tràmits previstos perquè la piscina pugui tornar a funcionar a ple rendiment, un procés que estima que es pugui completar en un any i mig.

La mercantil concessionària de la piscina disposarà ara d'un termini de 10 dies naturals per revertir les instal·lacions a l'Ajuntament, cosa que implica, en principi, que aquestes es tancaran al públic transcorregut aquest període. Tot i això, segons ha manifestat Ximo Perles, la intenció de l'executiu és tenir tancada la piscina el menor temps possible.

L'Ajuntament està treballant alhora en la redacció d'una ordenança de preus públics per tal de cobrar una taxa per l'ús de la piscina així com al plec per licitar el pagament per targeta i una aplicació informàtica que permetrà pagar a través del mòbil.

Està previst que el bany públic a la piscina sigui gratuït fins a l'entrada en vigor de l'ordenança de preus públics i la intenció de l'equip de govern és oferir un programa d'activitats a la ciutadania un cop el servei comenci a ser econòmicament sostenible. Entre els plans de l'Ajuntament també es troba contractar una persona com a responsable d'aquestes instal·lacions i en coordini el funcionament.