Política Societat

Culmina 16 anys després l'acord amb la Unió Musical de Calp

Amb la permuta a la Casa de la Música i el pagament del deute per part de l'Ajuntament es compleixen les condicions signades el 2007
Moment de la signatura del conveni de permuta. / Ràdio Litoral

El Ajuntament calpí i la Unió Musical de Calp han signat un conveni amb què permutar 50,02m2 a la planta baixa de l'edifici denominat Casa de la Música, propietat de la Unió Musical, per 70,03 m² a la planta primera d'aquesta mateixa edificació, propietat de l'Ajuntament. Amb aquest acord es liquida definitivament el contracte inicial que es remunta a l'any 2007. Tant l'alcaldessa, Ana Sala, com els regidors i representants de la Unió Musical, han qualificat la signatura com un fet històric ja que amb ella conclou un llarg procés.

Aquesta permuta correspon a la necessitat dajustar laccés de ledifici en què se situen les dependències de la Regidoria de Benestar Social a les exigències que la normativa estableix per a edificis públics.

Recordar que, encara que estava previst al principi destinar aquestes instal·lacions municipals a VPO finalment es va acordar ubicar-hi les dependències de la regidoria de Benestar Social. És per això que la necessitat actual d'adequar l'accés a les exigències d'un edifici d'ús públic.

Apuntar també que, seguint les bases del conveni rubricat el 2007, i com que la demora del lliurament d'obra s'ha dilatat en el temps fins a 16 anys, l'Ajuntament ha de abonar a la Unió Musical de Calp més de 202.529 €.

Amb la signatura del conveni de permuta de metres i de pagament de les quantitats degudes per l'Ajuntament, ambdues parts consideren complertes les condicions establertes a la signatura de 2007.