Política Societat

Calp se suma a la Xarxa de Ciutats pel Benestar dels Animals de Companyia

El ple aprova l'adhesió de la localitat a la Xarxa Valenciana de Benestar Animal
Ajuntament de Calp / Ràdio Litoral

Calp és des d'aquesta setmana un municipi adherit de la Xarxa de Ciutats pel Benestar dels Animals de Companyia. Així s'ha acordat a l'últim ple. Un acord que posa de manifest l'interès de l'Ajuntament per treballar en benefici del respecte, atenció i protecció dels animals, i aconseguir una bona convivència entre els animals de companyia i les persones.

Segons ha explicat el regidor de Salubritat i Benestar Animal, Pere Moll, el que s'ha aprovat al ple implicarà constituir una taula de treball i participació sobre benestar animal, redactar i aprovar una ordenança per a la regulació de la tinença d'animals, o habilitar espais adequats per a les mascotes, així com tramitar denúncies sobre maltractament animal, entre altres accions.

Amb aquesta decisió l'Ajuntament de Calp dóna continuïtat a les accions empreses per tal de promoure la convivència en matèria de benestar animal, conscients de la tinença responsable de mascotes i la necessitat d'adaptar-se a una realitat social.