Festes Turisme

Calp aconsegueix una ocupació turística del 76% durant el pont de desembre

El regidor Marco Bittner mostra la satisfacció per l'afluència de visitants i destaca l'interès per la Fira de Nadal
Fira de Nadal al nucli històric de Calp. / Ràdio Litoral

Hem superat el macro pont del mes de desembre, i el sector turístic a Calp fa balanç positiu d?aquests dies que han permès l?arribada de turistes al municipi. Així ho demostren també les dades d'ocupació fetes públiques per Hosbec, la patronal del sector turístic. Des de l´Associació empresarial hotelera i turística assenyalen que l´ocupació a la província d´Alacant ha complert les seves previsions arribant al 85% a Benidorm, al 76% a Calp, o al 66% a Altea.

Són molts els allotjaments que han hagut de penjar el cartell de complet. Tant en hotels com en apartaments, i també s'ha detectat un increment a les estades de les segones residències.

El bon temps i la programació nadalenca han estat elements clau per a l'atracció de visitants a les nostres poblacions, sobretot nacionals, que han volgut aprofitar els festius per passar-hi uns dies de descans.

Així ho ha valorat Marco Bittner, regidor de Turisme a l'Ajuntament de Calp, que ha destacat l'interès que entre els visitants ha despertat la Fira de Nadal celebrada durant el pont al centre històric del municipi.