Turisme

Benissa aconsegueix la Q de Qualitat Turística

Un reconeixement que lliura l'ICTE i que posa en valor el treball de l'equip tècnic de la Tourist Info de Benissa
El regidor de Turisme de Benissa i tècniques del departament. / Ràdio Litoral

A Benissa estan d'enhorabona. L'oficina de Turisme a la localitat ha obtingut la 'Q de Qualitat Turística' que atorga el Institut per a la Qualitat Turística Espanyola (ICTE). Aquest és un distintiu de prestigi, una marca de garantia de Qualitat, reconeguda a tot el món, amb la qual se certifica la qualitat dels serveis turístics prestats. A més, reconeix la gestió i els serveis i les infraestructures de les organitzacions turístiques. En aquest cas la Turist Info de Benissa.

Per aconseguir-la, des de Benissa han hagut d'evidenciar el compliment dels requisits tècnics que dicta la norma corresponent i implementar un sistema de gestió orientat al servei al client i en millora contínua.

El regidor responsable, Jorge Ivars, ha mostrat la seva satisfacció per obtenir aquesta marca de garantia i ha reconegut la important tasca de l'equip tècnic de turisme per aconseguir aquesta Q Qualitat. Ivars també s'ha compromès a continuar treballant a la recerca de la millora contínua en aquest servei.