Serveis Públics

Presentació ciutadana del projecte de Servei Públic de Transport Urbà de Calp

L'acte és obert a la participació i els suggeriments dels veïns
Casc urbà de Calp. Fitxer. / Ràdio Litoral

Demà dimarts, 28 de novembre, a les 19:00 hores, al Saló Blau de la Casa de la Cultura de Calp, tindrà lloc l'acte de presentació del projecte de Servei Públic de Trasport urbà a càrrec de l'empresa redactora Think and More SL

Aquest és un acte obert a lassistència del públic general i amb la possibilitat daportar idees i suggeriments. Des del Consistori es convoca amb la intenció d'oferir la major transparència possible a aquest projecte que, actualment, es troba disponible al públic a la pàgina de transparència a la seu electrònica de l'Ajuntament de Calp.

Cal recordar que l'Ajuntament de Calp va aprovar a l'octubre, amb caràcter inicial, aquest projecte de Servei Públic de Transport amb què millorar la connexió en bus entre diferents punts del terme municipal, atenent els resultats d'una enquesta online prèvia sobre les necessitats de la ciutadania en relació amb el transport públic al municipi.

El projecte contempla tres línies d'autobús, com ja va indicar al seu dia, en un ple, el regidor responsable, Juan Manuel del Pino.