Serveis Públics Serveis Socials

Les obres del futur Centre de Dia de Benissa podrien començar el 2024

L'alcalde, Arturo Poquet, es reuneix amb la directora general d'Infraestructures Sociosanitàries de la Conselleria
María Ángeles Ramón-Llin, Directora General i Arturo Poquet, Alcalde de Benissa, / Ràdio Litoral

El Centre de Dia de Benissa cada vegada és més a prop de ser una realitat. Així ho afirmen fonts municipals, després que ahir, el Alcalde, Arturo Poquet, es reunirà amb Maria Àngels Ramón-Llin, la nova directora general d'Infraestructures Sociosanitàries de la Conselleria de Benestar Social.

Amb aquesta reunió, es reprenen les converses amb la Conselleria que ja es van iniciar amb el director general anterior. Poquet ha presentat a Ramón-Llin l'esborrany del projecte sobre el qual s'està treballant per situar el nou centre al costat de la Residència d'Avis San Joaquín i Santa Ana, i s'han establert les bases per a la signatura d'un conveni entre la Conselleria i l'Ajuntament perquè les persones grans que acudeixin al Centre de Dia puguin fer ús del servei de forma gratuïta.

Poquet ha mostrat la seva satisfacció després de despatxar amb la Directora General, assegurant que el projecte ha estat acollit amb interès i entenent que Benissa necessita aquest Centre de Dia.

L'alcalde de Benissa també ha confirmat que s'està treballant perquè les obres comencen durant el 2024 i s'executin en el menor temps possible.